Gå til sidens indhold

Ukategoriseret

Kategori Nummer Dato Selskab Resultat
Ukategoriseret 23-0275

Klageren og hans kæreste, som begge bor i Ringsted og studerer i København, havde ikke krav på at få tilføjet zone 03 til deres Ungdomskort, da befordringsrabat til periodekort (Ungdomskort) til studerende ved videregående uddannelser gives til den billigste daglige befordring mellem bopæl og uddannelsessted med fradrag af et egenbetalingsbeløb. Da normalprisen for et periodekort med zone 03 mellem parrets bopæl og deres uddannelsessteder er dyrere end normalprisen uden zone 03, kunne de ikke få medhold i deres krav.

7. februar 2024 DSB Fjern- og Regionaltog Trafikvirksomheden medhold
Ukategoriseret 2018-0072
Klageren rejste på en andens personlige rejsekort uden at denne var med og checket ind.
3. oktober 2018 Movia Trafikvirksomheden medhold
Ukategoriseret 2018-0142
Kontrolafgift grundet manglende check ind på rejsekort. Klageren rejste på sønnens personlige rejsekort men de havde kun checket en person ind på rejsekortet da sønnen rejste på sit Ungdomskort, den første der checker ind på et rejsekort vil dog altid være kortindehaveren, hvorfor klageren ikke var checket ind.
3. oktober 2018 Metro Trafikvirksomheden medhold
Ukategoriseret 2017-0164

Manglende at foretage check-ind på rejsekort, som ifølge klageren skyldtes mange passagerer i bussen, hvorfor han fik en medpassager til at foretage check ind. Herudover klage over kontrollø-rens adfærd.

9. november 2017 Movia Trafikvirksomheden medhold
Ukategoriseret 2017-0093

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende check ind. Klageren var ikke opmærksom på, om hendes check ind blev registeret korrekt, da der var mange mennesker med bussen. Bussen havde ikke forladt stoppestedet ved kontrollen.

19. september 2017 Movia Trafikvirksomheden medhold