Gå til sidens indhold

Fødselsdagsbesked

Kategori Nummer Dato Selskab Resultat
Fødselsdagsbesked 2017-0056
Klageren troede, at han som DSB Plus-kunde kunne rejse i metroen på sin fødselsdag, som med DSB S-tog. Klageren ikke medhold.
15. juni 2017 Metro Trafikvirksomheden medhold
Fødselsdagsbesked 2016-0085
Klageren modtog til sin fødselsdag en besked fra DSB Plus, af beskeden fremgik, at klageren og en ven kunne rejse gratis med S-toget på klagerens fødselsdag. Klageren rejste med metroen, hvor hun modtog en kontrolafgift på 750 kr. Klageren ikke medhold. Dissens.
7. november 2016 Metro Trafikvirksomheden medhold
Fødselsdagsbesked 2015-0133
Klageren modtog til sin fødselsdag en besked fra DSB Plus, af beskeden fremgik, at klageren og en ven kunne rejse gratis med S-toget på klagerens fødselsdag. Klageren rejste med denne i metroen, hvorved hun modtog en kontrolafgift på 750 kr. klageren anførte, at det fremgik af Metros hjemmeside, at eneste undtagelse til, at man kunne anvende den samme billet i Hovedstaden i bus, tog og metro, var DSB's zonesamlerbillet, hvorfor hun havde en forventning om, at billetten kunne anvendes i metroen. Klageren medhold.
15. december 2015 Metro Klager medhold
Fødselsdagsbesked 2015-0117
Klageren modtog til sin fødselsdag en besked fra DSB Plus, af beskeden fremgik, at klageren og en ven kunne rejse gratis med S-toget på klagerens fødselsdag. Da klageren imidlertid selv havde et gyldigt periodekort, rejste hans kone på beskeden i metroen, hvorved hun modtog en kontrolafgift, da beskeden kun var gyldig til rejser med DSB S-tog - Klageren ikke medhold. Dissens.
29. september 2015 Metro Trafikvirksomheden medhold