Gå til sidens indhold

Talon med ordene ***Credit Card Receipt not a ticket***

Kategori Nummer Dato Selskab Resultat
Talon med ordene ***Credit Card Receipt not a ticket*** 2016-0264
Dissens. Klagerens foreviste kvittering for afvist køb af billetter fremfor gyldige billetter. Klageren som var turist, havde ikke opdaget, at det ikke var en billet hun havde fået i automaten, men en kvittering på, at hendes kort var blevet afvist. Klageren ikke medhold.
2. maj 2017 Metro Trafikvirksomhed medhold (dissens)
Talon med ordene ***Credit Card Receipt not a ticket*** 2016-0077
Dissens. Et flertal i ankenævnet fandt, at klageren måtte være klar over, at købet ikke var gennemført, når der på betalingskortautomaten stod ***Declined*** og på billetautomaten stod ***you have cancelled the sale***
7. marts 2017 Metro Trafikvirksomhed medhold (dissens)
Talon med ordene ***Credit Card Receipt not a ticket*** 2015-0295
Genoptagelsessag Dissens. Et flertal i ankenævnet fandt, at klageren måtte være klar over, at købet ikke var gennemført, når der på betalingskortautomaten stod ***Declined*** og på billetautomaten stod ***you have cancelled the sale***
7. november 2016 Metro Trafikvirksomheden medhold
Talon med ordene ***Credit Card Receipt not a ticket*** 2016-0039
Dissens. Et flertal i ankenævnet fandt, at klageren selv måtte bære ansvaret for sin undladelse af at bruge briller under købsforløbet, der gjorde, at han overså muligheden for at vælge engelsk som sprog på billetautomaten.
7. november 2016 Metro Trafikvirksomheden medhold
Talon med ordene ***Credit Card Receipt not a ticket*** 2013-0118
Klager medtog 2 taloner med ordene ***Not a ticket*** fra billetautomat, efter hun to gange havde forsøgt at købe billet. klageren burde derfor være klar over, at hun ikke havde gyldig rejsehjemmel.
28. november 2013 Metro Trafikvirksomheden medhold